Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Sport
9:07 pm

Edwin van der Sar još uvijek je u splitskom KBC-u

Piše N.M.

Edwin van der Sar (53), umirovljeni nizozemski nogometni vratar i reprezentativac, još uvijek je na liječenju u splitskom KBC-u. 

Hospitaliziran je u jedinici intenzivne njege neurološkog odjela. Kako smo već pisali, zaprimljen je prošlog petka, nakon što je helikopterom prevezen s Hvara, gdje je bio na ljetovanju. 

Odmah mu je dijagnosticirano subarahnoidalno krvarenje (SAH). 

Njegov klub danas je prenio izjavu supruge, Annemarie o njegovom trenutačnom zdravstvenom stanju.

– Edwin se još uvijek nalazi na intenzivnoj njezi, ali je bolje, stabilan je. Više nije životno ugrožen i to su odlične vijesti. Svaki dan sam s njim u bolnici, komuniciramo. Ne smijemo ništa požurivati, stanje je bolje i moramo strpljivo čekati daljnji razvoj situacije – kazala je supruga, prenosi Ajax putem društvenih mreža.

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)