Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Sport
2:49 pm

Bio je kapetan Dugopolja, a sada ima novi klub!

Piše N.M.

Dugopolje je objavilo odlazak Dominika Balića u novi klub:

‘Naš dojučerašnji kapetan Dominik Balić (27) novi je igrač malezijskog Kelantan Uniteda, člana malezijeske Superlige. Dominik Balić je član Dugopolja postao sa samo 8 godine, prošao je sve uzrasne kategorije našeg kluba, a dio svog nogometnog odrastanja proveo je nastupajući za Hajduk i RNK Split. Za prvu momčad debitirao je sa nepunih 19 godina na gostovanju kod Cibalije 25. travnja 2015. godine zamijenivši Tina Lagatora u sudačkoj nadoknadi. U vatru Prve NL tada ga je kao trener gurnuo nedavno preminuli i neprežaljeni Mario Ćutuk.

Od tada do danas za svoje Dugopolje sakupio je 180 nastupa i zabio 7 golova. Svi u klubu mu želimo puno uspjeha u nastavku njegove nogometne karijere!’

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)