Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Sport 365
2:15 pm

Memorijalna regata Cetinom posvećena poginulim i umrlim braniteljima

Piše P. I.

Udruga maloljetnih dragovoljaca Domovinskog rata Splitsko–dalmatinske županije organizirala je 14. po redu, tradicionalnu memorijalnu regatu-spust čamcima rijekom Cetinom.

U nedjelju, 9. srpnja, održana je četrnaesta memorijalna regata Cetinom, koja je posvećena poginulim i umrlim braniteljima Cetinskog kraja.

Na ovogodišnjoj regati sudjelovali su brojni pripadnici udruga proizišlih iz Domovinskog rata i civilnih udruga, zainteresirani sudionici, brojni turisti te načelnik Hrvaca Dinko Bošnjak, Monika Vrgoč direktorica TZ grada Sinja, iz LAG-a Cetinske krajine Ivana Žanko te brojni drugi.

Start Regate bio je na Panju u općini Hrvace. Regata je prolazila tokom prekrasne rijeke Cetine, ispod mostova na Panju i Hanu, kroz Hrvace, Bajagić, Obrovac Sinjski, Han, Gala, a krajnji cilj bio je u naselju Gala, općina Otok, gdje su posljednji sudionici pristigli oko 17 sati. Ukupno je sudjelovalo više od 80 plovila (čamci, kanui, gumenjaci).

Organizator se zahvaljuje Splitsko-dalmatinskoj županiji, Ministarstvu hrvatskih branitelja, Turističkoj zajednici Splitsko dalmatinske županije i Turističkoj zajednici grada Sinja.

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)