Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Turizam
3:33 pm

Britanski The Sun oduševljen Trogirom

Piše P. I.

Britanski magazin The Sun objavio je članak u kojemu hvali grad Trogir i piše da je za Britance udaljen svega nekoliko sati leta, te da je cijena avionske karte do zračne luke Split izuzetno povoljna. Conde Nast Traveler je ranije ove godine proglasio Trogir jednim od neopravdano ‘najpodcjenjenijih’ europskih odredišta, a Accor ga je proglasio drugim najboljim odredištem za putnike koje zanimaju plaže i kultura. 

The Sun podsjeća da je UNESCO uvrstio staru gradsku jezgru Trogira u popis svjetske baštine, ali list naglašava da postoje i brojne atrakcije, kafići, restorani u kojima se može uživati. U Trogiru su se snimale scene za brojne TV serije, uključujući i planetarno popularnu Igru prijestolja (grad Qarth) te Doctor Who, piše The Sun. 

Turisti također hrle u Trogir tijekom ljeta na festivale glazbe uživo uključujući Moondance i KulaKulu. 

Kako piše The Sun, jedan od popularnih zalogaja su rafioli, slatki kolačići od prhkog tijesta punjeni bademima, a drugu slatku poslasticu najbolje je pronaći u Gelato baru Bella s okusima poput panna cotte i nara uz ricottu i naranču.

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)