Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Sport 365
11:20 am

U ČAST MIRA SURAĆA Emotivni mural naslikan za mladog nogometnog suca koji se srušio na utakmici i iznenada preminuo

Prije nekoliko dana započeo je malonogometni turnir u čast Mira Suraća u organizaciji Malonogometnog kluba Murvica. Na mjesnom igralištu sinoć je završio turnir koji je bio pozivnog karaktera, a na njemu sudjeluje osam najboljih županijskih momčadi. 

Sinoć je, na poluvremenu prve četvrtfinalne utakmice, upriličeno otvorenje Mirova murala u sklopu tribina samog igrališta.  Podsjetimo, u siječnju mladi nogometni sudac Miro Surać, nogometni djelatnik i tajnik NK Abeceda, iznenada je preminuo te zavio Zadar u crno. Surać se srušio tijekom utakmice, pokušali su ga oživjeti na terenu, ali nije mu bilo spasa. 

Ovim muralom odali su počast pokojnom Miru, momku koji je 24 sata živio nogomet i bio istaknuti sportski djelatnik, napisali su organizatori.

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)