Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Sport
1:56 pm

Tri nova igrača potpisala za Šibenik

Piše N.M.

Josip Majić, Josip Gačić i Josip Marijanović su potpisali za Šibenik, piše Dalmatinski nogomet.

Josip Majić (29) poznat je dalmatinskim ljubiteljima nogometa jer igrao je za Primorac iz Biograda i Zadar, a u njegovom CV-u još stoje Gorica, Lippstadt, Paderborn II, Hrvatski dragovoljac, Lokomotiva, Murska Sobota i Krka. Carević se u njegove kvalitete mogao uvjeriti u Krki pa sigurno zna što radi.

U Krki je trenirao i 20-godišnjeg Roberta Marijanovića, veznjaka koji je još igrao u Sesvetama te u mlađim kategorijama Slaven Belupa. U Prvoj NL ima tek 11 nastupa, a u Drugoj ligi Sloveniji 26 nastupa i 3 gola.

25-godišnji Josip Gačić je stoper koji je prošao Osijekovu školu nogometa, a igrao je za Čepin, Osijek II, Zrinjski (Mostar), BSK Bijelo Brdo i Cibaliju. U našem drugom rangu ima 91 nastup.   

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)