Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Sport
9:26 am

Trener Rijeke izjavio da je zainteresiran za preuzimanje reprezentacije Bosne i Hercegovina

Piše N.M.

Trener Rijeke Sergej Jakirović želi preuzeti reprezentaciju Bosne i Hercegovine. Nakon poraza od Luksemburga u Zenici (0:2) i raskida sa Farukom Hadžibegićem, upravo je on prva opcija za izborničko mjesto.

– Spominje se moje ime, vidio sam. Ja sam zainteresiran, naravno, ali imamo prepreku što ja imam ugovor s Rijekom na još dvije godine i potrebno je platiti odštetu. Ja sam trenutno u Rijeci, zadovoljan sam, ali naravno da je čast voditi reprezentaciju – istakao je Jakirović za Dnevni avaz.

Prije tri godine je također bio pozvan na razgovor za izbornika.

– Velika je čast, uspon i uspjeh za jednog trenera voditi reprezentaciju, a ja kao ja uvijek mislim da se nešto može napraviti, kao što sam u svim svojim klubovima to i pokazao. Dosta stvari se mora poklopiti, ali da me zanima, zanima. To je vrh trenerskog posla – naglasio je Jakirović.

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)