Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Sport
12:23 pm

SLUŽBENO: Mario Čuić prešao u Istru

Piše H. S.

HNK Hajduk i Istra 1961 dogovorili su transfer 22-godišnjeg veznjaka Marija Čuića koji karijeru nastavlja u pulskom prvoligašu. 

Čuić je proteklu sezonu i pol proveo na posudbi u Kalcer Radomlju, gdje je bio standardan prvotimac i jedan od najvažnijih igrača slovenskog prvoligaša. 

Na Poljud je stigao kao 15-godišnjak, u ljeto 2015. godine iz omladinske škole HNK Tomislav iz Tomislavgrada. Nastupao je za kadete, pionire te nekadašnju drugu momčad ‘bijelih’, a za prvu momčad debitirao je upravo u Puli u lipnju 2020. godine. Hajduk je tada slavio s 1:0 protiv Istre 1961. 

Ukupno je za ‘bijele’ upisao 22 službena nastupa, a jedina dva pogotka postigao je u pobjedi protiv Dinama na Maksimiru. 

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)