Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Turizam
3:25 pm

PREGOVORI U TIJEKU Dubrovnik bi iduće godine mogao dobiti još jednu direktnu liniju sa SAD-om

Piše N.M.

Amerikanci su za Dubrovnik jedni od najvažnijih gostiju, pa je direktna avio linija od iznimne važnosti. Dubrovački gradonačelnik otkrio je kako se osim United Airlinesa koji i ove godine održava letove Dubrovnik – New York, postoji zainteresiranost još jedne kompanije za direktne letove s Dubrovnikom, javlja Dubrovački dnevnik

‘Amerikanci i dalje dolaze, direktna linija iz Sjedinjenih Američkih Država i dalje ide prema Dubrovniku. Za iduću godinu se najavljuje još jedna avio kompanija. Vjerujem da će se to uspješno nastaviti i dalje’, rekao je gradonačelnik Mato Franković gostujući u podcastu ‘Špica s Macanom’. 

Za komentar i detalje o ovim najavama pitali su Zračnu luku Dubrovnik. 

‘Zračna luka Dubrovnik kontinuirano radi na razvoju prometa i uspostavi novih letova, pa tako radimo i na razvoju novih direktnih ruta prema Sjedinjenim Američkim Državama. U ovoj fazi pregovora je prerano objavljivati konkretne informacije o letovima, barem dok se pregovori ne zaključe i objava usuglasi s partnerima.

Opće je poznata informacija da je u 2019. prometovao American Airlines na ruti Philadelphia – Dubrovnik, dok su u 2021. prometovali Delta Air Lines prema New Yorku – JFK te United Airlines prema New Yorku – EWR. United Airlines je nastavio s letovima i ovu godinu uspješno’, odgovorili su Dubrovačkom dnevniku iz Zračne luke. 

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)