Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Svijet
11:10 pm

TELEVISA PRESENTA Muškarac zabunom spavao s drugom ženom, sada mora platiti kaznu od 2400 eura

Piše M.K.

Neobičan slučaj završio je na okružnom sudu u Würzburgu. U svibnju prošle godine, nakon noćnog pijančenja, poznanica je pozvala muškarca da prespava kod nje te mu je ponudila i seks.

Doznaje se to iz SMS poruke poznanice koja je za tu priliku ključ ostavila u sandučiću ispred vrata stana. Čovjek je došao s 1,8 promila alkohola i uzeo ključ – ali onda je ušao u krivi stan. Budući da je ključ očito otključao i druga vrata stana, a nestanak struje otežavao snalaženje u kući, muškarac je otišao u krevet s nepoznatom ženom, piše Fenix Magazin.

Žena u krevetu je mislila da joj je muž legao u krevet. Njih su se dvoje nakon toga čak i poseksali. Pogreška je uočena tek kada je muškarac oslovio ženu sa ‘Sandra’.

‘Odmah sam ga odgurnula i upalila svjetlo. Stajao je gol ispred mene. To je bila moja noćna mora’, navodi se da je žena svjedočila na sudu, piše ‘Bild’. Zatim je vrisnula u pomoć. Njezin suprug je dojurio i pretukao čovjeka s prijateljima.

‘Slučaj protiv tog čovjeka obustavljen je u ponedjeljak na sudu uz novčanu kaznu od 2400 eura koju mora muškarac platiti iako je i on žrtva u cijeloj priči. Optuženi je također žrtva jer ga je teško pretukao ženin muž koji je pozvao i svoje prijatelje’, rekli su iz ureda javnog tužitelja za Bild.

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)