Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Sport
9:25 pm

Splitski stručnjak preuzeo Rijeku!

Piše N.M.

Duje Maretić je novi trener HMNK Rijeke. Splitski stručnjak je preuzeo klub koji igra Drugu ligu, te će ih pokušati uvesti u 1. HMNL. Evo i službene objave riječkog kluba:

‘Duje Maretić preuzima kormilo našeg kluba.

Najveće ovoljetno pojačanje za naš klub stiže u vidu novog glavnog trenera Duje Maretića. Iako još uvijek mlad, Duje je trener koji iza sebe ima fantastične futsal rezultate od kojih ističemo dva uzastopna naslova prvaka Hrvatske koje je osvojio sa MNK Olmissum, od čega je ovaj posljednji u sezoni 2021/22 u kojoj su omišani uzeli sve šta se uzeti može, te ostvarili popularnu ‘tripletu’ osvojivši naslov pobjednika Superkupa, Kupa i prvenstva Hrvatske. 

Naš dosadašnji glavni trener i suosnivač kluba Romano Pejnović tako preuzima ulogu pomoćnog trenera, koji će upijati znanje od Duje kako bi jednog dana opet mogao samostalno voditi voljeni klub.

Nas je najviše privukao Dujin način vođenja momčadi i strast sa kojom ulazi u svaku utakmicu, zato čvrsto vjerujemo kako će naša publika prepoznati taj žar i zajedno sa našim novim trenerom povesti nas u najelitniji rang hrvatskog futsala, a onda je samo nebo granica. Zajedno smo Rijeka!’

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)