Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Sport 365
1:20 pm

NOVI SPORTSKI USPJEH Interventni policajci s juga Dalmacije pobjednici Pustolovne utrke Čapljina 2023.

Piše A. A.

Na poznatom hercegovačkog triatlonu Pustolovna utrka Čapljina 2023., koji se održao ovog vikenda već 18. godinu zaredom, pobjedu je odnio dvojac iz Interventne jedinice policije Policijske uprave dubrovačko-neretvanske.

Hercegovački triatlon sastavljen je od veslanja, trčanja i bicikliranja.  Natjecanje je započelo na kupalištu Matica na rijeci Trežibat otkud je krenula utrka vožnjom kanua do kupališta Jaz u Strugama, nakon čega su natjecatelji nastavili s trčanjem do restorana Villa Rustica Mogorjelo u dužini oko 1,1 km, dok je završna etapa utrke dužine oko 6,8 km bila vožnja biciklima do Počitelja – cilja.

Natjecanje se odvijalo u parovima. Ovaj dvojac u cilj je stigao za manje od jednog sata, konkretnije za 00:58:00.


Foto: PU dubrovačko-neretvanska

Petar Volarević već duži niz godina osvaja visoka prva mjesta na brojnim natjecanjima, a ove je godine osvojio prvo mjesto na natjecanju za najspremnijeg hrvatskog policajca. Dragan Volarević 2019. također je odnio pobjedu na ovom natjecanju.

‘Iskazanim vještinama i sposobnostima, natjecatelji, naši policajci, dokazali su svoju spremnost, kvalitetu i psihofizičku izdržljivost za odrađivanje zahtjevnih natjecanja te spremnost na odrađivanje svih policijskih zadaća u svakodnevnom poslu.

Čestitamo timovima na postignutim rezultatima i uspješnom završetku još jednog izazova, a posebno smo ponosni na policijske službenike Policijske uprave dubrovačko-neretvanske Petra i Dragana Volarevića’, stoji u priopćenju policije.

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)