Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Sport
9:04 pm

Krovinović: Zadovoljan sam ekipom, bili smo rastrčani i imali ideju igre

Piše D. L.

Filip Krovinović nakon poraza u pripremnoj utakmici s Olimpijom u Ljubljani je rekao:

– Dobra utakmica, muški odigrana s jedne i s druge strane. Pričao sam s igračima, svi smo imali osjećaj kao da je ovo službena utakmica zbog atmosfere, stadiona i travnjaka. Zaista lijep stadion, sve čestitke domaćinima. Eto, stvarno dobra utakmica, obje momčadi su imale svoje prilike. Zadovoljan sam ekipom, bili smo rastrčani i imali ideju igre. Neke prilike koje ćemo u službenoj utakmici trebati iskoristiti, ovaj put nismo. Radimo i napredujemo iz dana u dan i zaista sam sretan zbog svih. Još jednom čestitke za obje momčadi na jednoj lijepo odigranoj utakamici. 

Neovisno o tome što je ovo pripremna utakmica, važno je pobjeđivati…

– Naravno, slažem se. Uvijek je dobro pobjeđivati jer se tako stvara pobjednički mentalitet. Imali smo prilike u kojima smo trebali biti fokusiraniji i skoncentriraniji. Bez obzira na to što su pripreme, pobijediti je lijepo, ali da moram birati radije bih izgubio u neslužbenoj, nego u službenoj utakmici. Ponavljam, treba pobjeđivat, bilo to na ulici ili u prijateljskoj utakmici, kako god. Mi to danas nažalost nismo uspjeli, ali sljedeća utakmica je već u srijedu. Ono što je najbitnije je da se dobro pripremamo za prvu utakmicu, Dinamo u Maksimiru u Superkupu.

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)