Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Sport
12:05 pm

NK DUGOPOLJE: Boris Pavić novi trener prve momčadi

Piše N.M.

Boris Pavić je novi trener Dugopolja. Drugoligaš je to i službeno objavio.

‘Poznati sinjski nogometni stručnjak Boris Pavić novi je trener NK Dugopolje.Tijekom svoje bogate nogometne karijere kao igrač nastupao je za hrvatske prvoligaše Inker Zaprešić, Varteks, Rijeku i Segestu, a kultni status među tamošnjim navijačima stekao je nastupajući za zenički Čelik. Igračku karijeru završio je igrajući za Hrvace, nakon čega je počeo graditi uspješnu trenersku karijeru u kojoj je vodio OSK, Hrvace, u dva navrata Čelik,  Junak, Vitez, Rudar Kakanj, Široki Brijeg, Solin, Vodice, Slogu, Croatiju, a posljednjoj sezoni se okitio naslovom prvaka 3.HNL jug sa Zagorom. Našem novom treneru želimo dobrodošlicu, a u kvalitetan i uspješan rad ni najmanje ne sumnjamo!

Trener Pavić je zakazao početak priprema za 5. srpnja u 10 sati na Hrvatskim vitezovima.

Što se tiče igračkog kadra klub su napustili igrači kojima je istekao ugovor o posudbi Mekić, Torres, Mlinarić, Lusavec, Cruz, Silić, te Roko Kurtović i Dominik Balić koji su bili naši igrači pod ugovorom. Roko je karijeru nastavio u Rogaškoj, a Dominik još nije odabrao klub u kojem će nastaviti karijeru.

Našim bivšim igračima želimo puno sreće u nastavku njihove nogometne karijere’, poručuju iz kluba.

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)