Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Sport
4:02 pm

RASKINUT PA ODMAH POTPISAN: Pojašnjenje oko ugovora Luke Vuškovića

Piše B. D.

Hajduk i Luka Vušković su raskinuli sporazumno ugovor o profesionalnom igranju, objavljeno je danas u glasniku HNS-a. Vijest je zapravo istinita, ali potrebno je dodatno pojašnjenje. I ne brinite, Vušković mlađi je odmah potpisao i novi ugovor s Hajdukom.

O čemu se radi? Vušković je odmah nakon što je navršio 16 godina potpisao ugovor s Hajdukom, ali pošto se radi o maloljetniku, taj ugovor nije mogao biti na duže od tri godine.

Sad su ‘bijeli’ s Vuškovićem isti dan raskinuli taj stari ugovor, pa potom potpisali novi ugovor do ljeta 2026. godine, dakle na još pola godine više. Taj novi ugovor će u glasniku HNS-a biti objavljen u na početku sljedećeg tjedna (sad je petak popodne pa ide vikend…), ali, eto, bilo je nužno pojašnjenje kako navijači Hajduka ne bi pomislili da se nešto loše dogodilo, sve skupa je tek administrativne prirode.

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)