Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Sport
7:41 am

Poznato je gdje karijeru nastavlja Hajdukov vratar!

Piše B. D.

Hajdukov 19-godišnji vratar Toni Silić karijeru bi trebao nastaviti u Širokom Brijegu. On je sada na pripremama s ‘bijelima’ u Sloveniji, ali nakon toga je dogovorena posudba u prvoligaša iz Bosne i Hercegovine, kojega je preuzeo trener Marijan Budimir.

Silić je prošao Hajdukovu školu, ima dvije titule prvaka s juniorima ‘bijelih’, a prošle sezone je bio na posudbi u drugoligašu Dugopolju, gdje je stekao i seniorsko iskustvo. Široki će za njega biti još korak naprijed u razvoju, kako bi se vratio kao ozbiljniji kandidat za bijelu jedinicu. Za sada Silić za seniore ‘bijelih’ ima osam nastupa u prijateljskim utakmicama, a ugovor s Hajdukom ga veže do ljeta 2027. godine.  

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)