Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Sport 365
10:48 pm

Olmissum se oprostio od dva važna igrača!

Piše N.M.

Nikola Pavić i Stjepan Perišić napuštaju Olmissum. Klub iz Omiša to je i službeno objavio:

‘Perišić i Pavić nakon pet sezona odlaze iz Olmissuma. Nakon nekoliko sezona zajedničkog igranja u vrhu prve lige, poznati dvojac u lipnju 2018. dolazi u tadašnjeg drugoligaša iz Omiša. Odmah postaju okosnica, bolje rečeno kičma Olmissumove momčadi te kao nositelji igre doprinose ulasku u elitni rang natjecanja.

Ta uloga se nastavila i kroz prvoligaške četiri sezone čime su zaslužili epitet kojeg smo im najčešće pridavali – naši senatori.

Što su sve osvojili s Olmissumom već je znano i opjevano među navijačima i u futsal krugovima.

Stipin trademark je nadasve bilo efikasno uštopavanje suparničkih napadača, no često smo uživali u maestralnim iznošenjima lopte u opasne napade, a ni lijepih pogodaka kao i ključnih dodavanja nije nedostajalo.

A Nikolini posebni plesovi pred suparničkim golom najčešće su bili enigma kako obranama tako i golmanima. Uz očitu silinu i moć, oduševljavala je njegova mekoća kako pri primanju duge lopte u zraku tako i pri finim lobovima kad bi se nalazio oči u oči s vratarom.

Poznati dvojac došao je zajedno, a zajedno su odlučili i staviti točku na ‘i’ igranju u zeleno plavom dresu’.

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)