Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Sport
10:32 am

Ćakula s članovima 9. srpnja u 19 sati

Piše H. S.

U nedjelju, 9. srpnja, u 19 sati Naš Hajduk organizira Ćakulu s članovima, a na raspolaganju za pitanja bit će članovi Nadzornog odbora i članovi Uprave.

Ćakula će se održati na Fakultetu elektrotehnike, strojarstva i brodogradnje (Ruđera Boškovića 32), a prijave traju do 4. srpnja u 23:59 na cakula@nashajduk.hr. Prijava mora sadržavati ime, prezime i broj članske iskaznice te vrijedi samo za aktivnog člana u trenutku prijave. Broj prijava je ograničen na kapacitet dvorane. 

Članovi koji neće biti u mogućnosti sudjelovati na Ćakuli mogu do 4. srpnja 2023. godine do 23:59 sati poslati svoja pitanja na cakula@nashajduk.hr te u mailu navesti svoje ime, prezime i članski broj.

Ćakula s članovima prvi put je održana 2013. godine kao rezultat dugogodišnjeg inzistiranja navijača na većoj transparentnosti kluba i otvorenosti prema navijačima, a danas je sudjelovanje na Ćakuli jedno od ključnih članskih prava koje na najbolji način odražava ideju Hajduka kao članskog kluba.

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)