Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Sport
6:55 pm

Subašić upisao sina u navijački Park: ‘Još će mu više značiti ovo kad naraste’

Piše M.K.

Ime Danijela Subašića jedno je od imena koja će zasigurno ostati trajno upisana sjajnim slovima u povijesti Hajduka, ali i srcima navijača. Danijel se nedavno vrlo emotivno oprostio od navijača i tako završio svoju uspješnu karijeru, a pozdrav punog Poljuda u dvadeset i četvrtoj minuti njegove posljednje utakmice pamtit će i navijači, ali i on sam kao poseban trenutak koji se pamti za sva vremena.

A upravo takva je i njegova povezanost s Hajdukom. Trajna, neuništiva i svevremenska. Stoga i ne čudi da ju je slavni golman odlučio zapečatiti upisom imena svoga sina Antonija u park na Poljudu.

Tako će se u parku Za sva vrimena naći za Danijela dva iznimno bitna imena – ime sina i ime prerano preminulog prijatelja i suigrača Hrvoja Ćustića.

Hrvojevo ime zauvijek je u srcima navijača, prije tri godine upisan je i u park Za sva vrimena na Poljudu, a na istom mjestu na drugoj strani elementa naći će se ime malenog Antonija.

– Odlučio sam se u Park upisati sina jer voli i prati Hajduk. Sigurno mu to puno znači već sada, a zasigurno će još više kad naraste. Uz to, lijepa je simbolika da je na neki način povezan i s Hrvojem. Uvijek ću se rado vratiti i prošetati Parkom i iznova pronaći njihova imena, rekao je bivši vratar Hajduka Danijel Subašić.

Navijači ubrzano zauzimaju svoja mjesta u Parku s pogledom na Poljud i svakim danom ih je sve više.

Ako im se želite pridružiti, svoje mjesto možete rezervirati već sa 20 eura mjesečno na poveznici.

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)