Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Sport 365
9:15 pm

TAEKWONDO Fantastični Marjan do nove dvije medalje na europskim igrama

Piše M.K.

Nakon zlata Lene Stojković na europskim igrama u Krakowu do novih medalja za Hrvatsku i taekwondo klub Marjan stigli su Ivana Duvančić i Lovre Brečić

Fenomenalna je bila Ivana Duvančić u kategoriji do 53 kilograma koja je nanizala četiri pobjede i odnijela zlato i velikih 40 bodova na svjetskim i olimpijskim rang listama. Ivana je u finalu pobijedila protiv Španjolke Perez Parradoeuropske viceprvakinje iz Manchestera prošle godine.

Lovre Brečić je u kategoriji do 63 kilograma stigao do srebrnog odličja, turnir je otvorio odlično, upisao tri pobjede, ali je u finalu ipak nedostajalo koncentracije za zlatnu medalju.

Tako je Marjan nakon prva dva dana europskih igara stigao do dva zlata i srebra, a tek se očekuju nastupi Ivana Šapine, Matee Jelić i Paška Božića.

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)