Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Sport
8:36 pm

Remi Hajduka i Širokog Brijega u prijateljskoj utakmici

Piše H. S.

Hajduk i Široki Brijeg odigrali su 1:1 u prijateljskoj trening utakmici odigranoj u subotu na Poljudu. 

‘Bijeli’ su u vodstvo stigli u 29. minuti susreta. Marko Livaja lijepo je prošao svog čuvara, pucao iskosa u vratara Tomića, lopta se odbila do Yassinea Benrahoua koji s 20 metara pogađa gornji desni vratarev kut. Imali su Bijeli u prvom dijelu još nekoliko zanimljivih situacija, međutim rezultat se nije mijenjao. 

U drugom poluvremenu oba trenera promijenila su sastav. Hajduk je imao inicijativu, međutim do izjednačenja su došli gosti iz jedine prilike u drugom dijelu. Pogriješio je vratar Buljan u 83. minuti, a to je iskoristio Chinedu te iz blizine poslao loptu u mrežu. Dva puta do kraja utakmice opasno su prijetili Mate Antunović i Dominik Prpić, međutim vratar Puljić dobro je reagirao i sačuvao svoju mrežu. 

Hajduk prvo poluvrijeme: Silić, Đolonga, Ferro, Šarlija, Hrgović, Lauš, Grgić, Dolček, Sahiti, Benrahou, Livaja. 

Hajduk drugo poluvrijeme: Buljan, Krolo (od 77. Capan), Petrašilo, Prpić, Melnjak, Pukštas, Krovinović, Brajković, Kalik, Ćubelić, Čuić (od 77. Antunović). 

Široki Brijeg prvo poluvrijeme: T.A. Tomić, Pranjić, Barišić, Vukoja, Kpan, Lukić, Musa, Lasić, Gašpar, Čavar, Kuprešak. 

Široki Brijeg drugo poluvrijeme: T.A. Tomić (od 62. Puljić), Marčić (od 62. Prusina), Šuto, Dadić, M. Matić, Lovrić, T. Tomić, Bagarić, Vukelić, F. Matić, Chinedu.

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)