Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Sport 365
8:34 pm

Lena Stojković osvojila nestvarno peto veliko zlato zaredom

Piše N.M.

Nastavljaju se nestvarni rezultati članice splitskog Marjana Lene Stojković i u Poljskoj na poprištu europskih igara. 

Mlada je Splićanka stigla do svog petog velikog zlata u nizu u kategoriji do 46 kilograma  i nakon dva naslova svjetske prvakinje i dva naslova europske prvakinje u Krakowu stigla do naslova pobjednice europskih igara koje su u taekwondou iznimno jake jer okupljaju 32 najboljih Europljana u svakoj kategoriji sa svjetskih rang lista. U prijevodu, europske igre imaju i bodovnu težinu i kvalitetu kao europsko prvenstvo. 

Najbolja sportašica Hrvatske u izboru HOO-a za 2022. godinu je tako još jednom i u 2023. godini potvrdila da je s razlogom najbolja hrvatska sportašica. U nepunih mjesec dana je obranila naslov prvakinje svijeta te uspjela zadržati formu i koncentraciju i stići do zlata na Igrama. 

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)