Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Turizam
11:39 pm

Proveo 600 dana u hotelu s pet zvjezdica potpuno besplatno

Piše N.M.

Muškarac u Indiji navodno je uspio ostati gost hotela Roseate House s pet zvjezdica u Delhiju gotovo dvije godine bez da je platio ijedan jedini dan.

Policija je primila pritužbu upravitelja hotela nakon što je otkrivena očitu prievara. Naime, neimenovani muškarac boravio je u njemu 603 dana potpuno besplatno. Račun je u tom razdoblju dosegnuo 70.000 američkih dolara ili 64.000 eura.

U pritužbi polici se navodi da je muškarac bio u dosluhu s osobljem koje je pomoglo u skrivanju rastućih računa. Nitko pritom nije uhićen, iako je slučaj prijavljen policiji 24. svibnja.

Prevarant se prijavio u hotel 30. svibnja 2019., nakon što je rezervirao sobu za jednu noć. Ali, ostao je u njoj do 22. siječnja 2022. Iako nije platio, netko od djelatnika navodno mu je stalno produljivao boravak, piše BBC, prenosi N1.

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)