Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Sport
8:59 am

Novo ime na klupi kadeta Hajduka

Piše D. F.

Jure Ivanković novi je trener kadeta Hajduka. Čeka se još službena potvrda, ali sve je dogovoreno te mladi, 37-godišnji stručnjak stiže na Poljud.

Kadete Hajduka u protekloj sezoni vodio je Zvonimir Tomić. Iskusni stručnjak doveo ih je do drugog mjesta u prvenstvu, a osvojen je i Hrvatski kup. Tomića sada čeka nova pozicija, bit će koordinator za individualni rad. 

Ivanković je nakon završetka igračke karijere u Širokom Brijegu prije pet godina ostao u klubu. Bio je pomoćnik Toniju Karačiću u prvoj momčadi, a zatim je od kolovoza 2021. do travnja 2022. i samostalno vodio Široki Brijeg. U 27 utakmica ostvario je učinak od deset pobjeda, devet remija i osam poraza. 

U protekloj sezoni Ivanković je vodio juniore Širokog Brijega s kojima je prvenstvo završio na četvrtom mjestu s 23 boda manje od prvaka Sarajeva. 

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)