Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Gastro
9:55 pm

Podijeljene nagrade najaktivnijim ocjenjivačima studentske prehrane na Sveučilištu u Splitu

Piše M.K.

Studentski centar Split i ove je godine organizirao nagradni natječaj ‘Ocijeni spizu i nagrada je blizu’ kojem je cilj motivirati studente da nakon posjete menzi ostave komentar na pojedeni obrok, a sve u svrhu sadržajnije povratne informacije o kvaliteti hrane u restoranima studentske prehrane u Splitu.

Studenti su kućama odnijeli nagrade ukupne vrijednosti više od 5.000 eura.

Nagradni je natječaj započeo 1. veljače i trajao je do konca svibnja. Studenti su hranu ocjenjivali preko mobilne aplikacije UNISpoT. Nagrađene su tri kategorije: najaktivniji ocjenjivač, najkorisniji ocjenjivač i račun s najviše različitih proizvoda.

Dodjeljivane su i mjesečne nagrade pa su studenti imali stalnu motivaciju za sudjelovanjem u natječaju. Sudjelovalo preko 1500 studenata koji su ostavili više od 50.000 komentara. Nagrade najboljim ocjenjivačima je podijelio Ivan Žižićravnatelj Studentskog centra u Splitu, zahvalivši studentima na vrijednom sudjelovanju u natječaju i poželjevši im uspješan završetak akademske godine. 

‘Željeli smo uključiti što veći broj studenata u ocjenjivanje hrane kako bismo dobili što precizniju povratnu informaciju o kvaliteti hrane. Komentari se pomno analiziraju i na svaku kritiku se promptno reagira, a sve u svrhu konstantnog poboljšanja prehrane u našim restoranima’, rekao je Žižić nakon dodjele.

Ana Bjeliš, studentica pete godine na Medicinskom fakultetu Split, u Opuzen je odnijela dvije glavne nagrade, električni bicikl vrijednosti 2300 eura za najaktivnijeg ocjenjivača te pametni mobitel za račun s najviše proizvoda. 

‘Hvala Studentskom centru u Splitu na odličnim nagradama koje su me i privukle da se priključim ovom nagradnom natječaju. Uglavnom sam zadovoljna kvalitetom hrane i uslugom u menzama, ali drago mi je da postoji mogućnost komentiranja i na taj način poboljšavanja prehrane ne samo za mene, nego i ostale studente u Splitu’, rekla je Ana dok je preuzimala novi bicikl. 

‘Električni bicikl je kao pogođen za Split koji je prepun uzbrdica. Jedva ga čekam provozati’, zaključila je uz osmijeh.

Njezin dobar prijatelj Tomislav Damjanović, student četvrte godine PMF-a, kući je otišao s novim laptopom. 

‘Pogledao sam karakteristike laptopa i moram reći da sam zadovoljan, od procesora do radne memorije. Taman sam razmišljao o promjeni svog starog laptopa’, rekao je Tomislav.

Ostali dobitnici kući su otišli s pametnim satom, bežičnim slušalicama, brijaćim aparatom, kartama za Ultra Europe festival, brojnim bonovima, parfemima i sl.

Nagradni fond je svake godine sve veći i definitivno se isplati sudjelovati i iduće akademske godine.


Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)