Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Sport
5:53 pm

MEMORIJAL STANKO POKLEPOVIĆ ŠPACO: Dolaze Gudelj, Šurjak, Cukrov, Pralija, Butorović, Ćelić…

Piše N.M.

Ovog petka se u Milni na otoku Braču održava se I. Memorijal ‘Stanko Poklepović – Špaco’ u organizaciji njegovog unuka Filipa Seleša i Udruge balunjera MNK Milna, uz pokroviteljstvo Općine Milna, Splitsko-dalmatinske županije, HNK Hajduka i Turističke zajednice Općine Milna.

Program počinje u 16 sati i 30 minuta, svečanim otvorenjem novoizgrađenog sportsko-rekreativnog centra nazvanog upravo po Stanku Poklepoviću Špaci, u sklopu kojeg je i malonogometno igralište, na kojem natjecateljski dio počinje u 17 sati.

Igrat će 8 malonogometnih ekipa, uz domaćina MNK Milna: MNK Hajduk, Futsal Ikone, MNK Vole Gradele, MNK Fortuna Povlja, MNK Podstrana, MNK Sea Wolf i Caffe bar Goat.

Na revijalnoj utakmici u 20 sati, s Veteranima Milne sučelit će se Veterani Hajduka, koje predvodi Nikica Cukrov, u potvrđenom sastavu: Vladimir Balić, Jurica Puljiz, Dragutin Čelić, Nenad Pralija, Goran Šušnjara, Darko Miladin, Darko Butorović, Franko Bogdan, Ivica Šurjak i Ivan Gudelj, a očekuje se potvrda dolaska Igora Muse, Vlatka Đolonge, Ivice Mornara i Marija Božikovića.

Suci su Davor Raić i Nenad Galić.

Svoj dolazak najavili su uzvanici: u ime Splitsko-dalmatinske županije Stipe Čogelja, zamjenik župana, a u ime Grada Splita Antonio Kuzmanić, zamjenik gradonačelnika. Iz Uprave HNK Hajduk čeka se potvrda dolaska Bore Primorca.

Poziv je upućen i Upravi RNK Splita.

Voditelj programa I. Memorijala ‘Stanko Poklepović – Špaco’ je Joško Bonaći, a u zabavnom dijelu, koji počinje u ponoć, nastupit će glazbeni sastav ‘Bomba’. 

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)