Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Sport
10:28 pm

Struka Solina: Kustošija je bila bolja, ali ovo je svejedno uspjeh!

Piše N.M.

Juniori Solina nisu uspjeli ući u 1. HNL. U odlučujućem susretu ih je Kustošija svladala s 5:0. Trener Ognjen Majdov nakon utakmice je rekao:

– Čestitke igračima na svemu što su odigrali tijekom sezone i osvojili prvo mjesto u ligi Središta. Ovdje treba čestitati Kustošiji koja je bila bolja od nas. Ovo je svejedno uspjeh cijelog kluba i svih trenera koji su do sada radili. Pohvale za sve koji su sudjelovali u svemu ovome u ime igrača i svoje. Posebno bih zahvalio koordinatoru, gospodinu Mariju Jamanu, na svemu što je učinio u ovoj sezoni.

Šef škole Mladen Jurić je kazao:

– Odigrali smo finale za nastup u 1. HNL u Otočcu. Nažalost nismo uspjeli proći. Mislim da je Kustošija danas zasluženo pobijedila. Tu je sigurno pridonijelo njihovo iskustvo igranja u drugoligaškom nogometu. Nismo mogli u datom momentu parirati Kustošiji, čestitam našim momcima, glave gore, ali razlika u kvaliteti je danas bila na strani Kustošije.

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)