Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Sport
1:21 pm

Hajduk u srijedu predstavlja treći dres

Piše H. S.

HNK Hajduk Split 21. lipnja 2023. godine na platou ispred HVK Gusar u Spinutu predstavlja novi treći dres. Program će trajati od 17 do 23 sata, a za sve posjetitelje pripremljeno je niz aktivnosti u sjajnom ambijentu uz hajdučku atmosferu. 

– Nova garnitura dresa simbolizira našu predanost tehnološkoj inovaciji, stilu i ekološkoj odgovornosti. U skladu s Hajdukovim dugogodišnjim angažmanom u promicanju ekološke svijesti, eko kampanja ‘Za bolji svit Hajduk Split’ ima za cilj naglasiti važnost očuvanja okoliša i promicanje održivosti. Novi treći dres predstavlja simbol te ekološke svijesti, simbolizirajući snagu i predanost Hajduka u stvaranju boljeg i ekološki održivog svijeta. Jedinstvena karakteristika ovog dresa je njegova izrada od 100% reciklirane plastike, certificirane prema ‘Global Recycled Standard’. Za izradu samo jednog dresa koristi se čak 13 plastičnih boca od 0,5 litara, čime se pridonosi smanjenju otpada i zaštiti prirode. Prednja strana dresa izrađena je od posebne eko tehnološke tkanine koja prati koncept ‘body mapping’, osiguravajući udobnost i optimalno prozračivanje. Perforacije na određenim područjima dresa stvaraju poseban vizualni efekt i istovremeno omogućuju bolje ventiliranje tijekom intenzivnih sportskih aktivnosti – poručuju iz Hajduka.

U okviru promocije dresa treće garniture dresa organizirano je niz ekoloških i zabavnih aktivnosti:

– Od 17 do 19 sati održat će se akcija čišćenja podmorja u suradnji s udrugom Sveučilišnog odjela za studije mora ‘Oceanus’. U akciji čišćenja podmorju u Spinutu sudjelovat će otprilike 70 ronioca, a ovo je prilika svima ostalima da se priključe i sudjeluju u očuvanju morskog okoliša.

– Od 18 do 20 sati na igralištu pored platoa četiri ekipe sudjelovat će na turniru ‘Za bolji svit – Hajduk Split’. Uz ekipu Hajduk.hr sudjelovat će ekipe Toyota, Split Stars i HVK Gusar. 

– Od 17 do 20 sati za najmlađe je organizirana eko radionica o važnosti brige za okoliša osmišljena kroz igru i kreativne aktivnosti. U 19 sati Produkcija Z pripremila je dječju predstavu ‘Keko eko’.

– Od 17 do 23, odnosno tijekom trajanja cijelog programa okupljene će zabavljati DJ, a djecu će zabavljati Studio talent ‘M’. 

– Novi dres u posebnom dijelu programa predstavit će prvotimci Josip Elez, Zvonimir Šarlija, Dario Melnjak, Roko Brajković te igračice ŽNK Hajduk Ana Bakalar i Anja Prskalo.

Osim svega navedenog na platou ispred Gusara bit će izložen najnoviji 100% električni Toyota SUV bZ4X, dok će Grad Split predstaviti GIS Solarnu mapu Grada Splita s kojom je moguće na jednostavan način napraviti informativni izračun osnovnih parametara postavljanja sunčane elektrane kao što su snage, površine krova, izvedivosti i isplativosti za odabranu zgradu, privatnu kuću ili poslovni prostor. Svi posjetitelji će na licu mjesta moću dobiti sve informacije vezane za postavljanje solarnih panela na njihov objekt.

– HNK Hajduk Split poziva sve navijače, ljubitelje sporta i prirode da se pridruže ovoj posebnoj inicijativi i podrže Eko kampanju ‘Za bolji svit Hajduk Split’, te budu dio predstavljanja novog trećeg dresa na platou ispred HVK Gusar u Spinutu i zajedno stvarajmo bolji i održiviji svijet. Veselimo se vašem dolasku! Za bolji svit – Hajduk Split! – poručuju s Poljuda.


Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)