Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Vjenčanje
4:25 pm

DRUGA SREĆA Josipa Rimac udaje se za zgodnog Dalmatinca

Piše M.K.

Bivša gradonačelnica grada Knina, ‘kninska kraljica’ Josipa Čulina ex Rimac udaje se za svoga dečka Josipa Pleslića. Kako doznaje Jutarnji, Rimac će se udati na Opatu na Kornatima, a intimnom vjenčanju prisustvovat će 20 ljudi. Kontaktirali su Pleslića u vezi vjenčanja, no nije odgovorio na pozive.

Pleslić, markantni Dalmatinac rodom s Murtera sa zagrebačkom adresom, bio je direktor Narodnog radija prije nego što je počeo raditi za ruski Zabrežnjev koji je vlasnik brodske Rafinerije nafte, a zatim je krenuo u privatni biznis, pisao je Imperijal. Malo je zaglavio zbog bube u automobilu bivše gradonačelnice Knina i bivše državne tajnice, no nakon izlaska iz zatvora počeo je razvijati i biznis i odnos s Josipom Rimac. Prethodno je bio poznat po bliskom odnosu s TV voditeljicom Doris Pinčić, još dok su oboje radili na radiju, prenosi Imperijal.

Rimac se, inače, s 20 godina udala za Danijela Rimca, a u braku su dobili kćer Katju. Imala je uspješnu karijeru sve do afere Vjetroelektrane te je završila u zatvoru.

Donedavna državna tajnica u Ministarstvu uprave i USKOK-ova okrivljenica odjednom je odlučila obaviti protuprislušni pregled automobila i tako otkrila bubu u svom Audiju. Istražitelji su zabilježili da je o tome razgovarala s najmanje dvije osobe, Tonćijem Matasom, nekadašnjim šefom zadarskog Centra SOA-e te sa svojim tada prijateljem, poduzetnikom Josipom Pleslićem.

Nakon pronalaska uređaja za prisluškivanje Rimac nije odmah otišla u policiju prijaviti da je netko prisluškuje. Navodno se najprije obratila nekim drugim državnim institucijama, pokušavajući doznati o čemu se radi, da bi na kraju, satima nakon pronalaska ‘bube’, otišla u sjedište zagrebačke Kriminalističke policije u Heinzelovoj ulici i prijavila pronalazak prislušnog uređaja.

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)