Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Sport
12:17 am

ZLATKO DALIĆ: Teško nam je, a Luka će sam odlučiti što i kako dalje

Piše D. F.

Hrvatski izbornik Zlatko Dalić realno je rezonirao poraz od Španjolske u finalu Lige nacija. 

– Čestitam Španjolcima, a i našim igračima na sjajnoj utakmici i borbi. Zahvala našim navijačima, velika podrška. Na kraju nismo uspjeli na penale. Moramo biti ponosni na sve što smo napravili. Velika šteta što nismo osvojili, ali to je tako u nogometu – rekao je Dalić, a potom dodao:

– Veliki ulog, teška utakmica, dobar protivnik. Možda nam je falilo konkretnosti prema naprijed, ali nije ni Španjolska imala nekih šansi. Istrčali smo 120 minuta, bili smo kvalitetni i konkurentni. Malo mi je teško.

Kako je reagirao Luka Modrić nakon poraza?

– Teško nam je zbog nas samih, zbog velike borbe i 35.000 Hrvata. Luka će sam odlučiti što i kako dalje. On, Brozović, Kovačić i Perišić su odigrali odličnu utakmicu, oni su naši senatori – zaključio je Dalić. 

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)