Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Turizam
3:05 pm

PRVI DAN LJETA Izložba za 101. godinu turizma u Podgori

Piše P. I.

U ovu srijedu na Prvi dan ljeta 21. lipnja bit će svečano otvorenje izložbe 101. godina turizma u Podgori.

‘Izložba će biti otvorena od 20.30 sati. Pozivamo sve zaljubljenike u Podgoru, lokalno stanovništvo i turiste da nam se pridruže na ovom događaju. Veliko hvala svima koji su nam ustupili na korištenje dokumente, fotografije, razglednice, pribor, kao i informacije o turistima i turističkim djelatnicima te osobama koje predstavljaju Podgoru. Također htjeli bi najaviti ovog vikenda 24. lipnja od 20.30 sati koncert 101. Sumer hits gdje ćemo uz Tribute glazbu – David Bowie, Depeche Mode i ostalih izvođača prisjetiti se nekih najvećih ljetnih hitova’, poručuju iz TZ Podgora.

Povod obilježavanja 101. godine turizma od svibnja su unutar programa za turiste krenule pješačke storytelling ture u suradnji s Udrugom Sveti Vicenco Podgora gdje gostima prezentiraju život nekad i sad te što je Podgora od svojih samih početaka bavljenja turizmom nudila kao destinacija te kako se dio ponude kroz godine mijenjao, ali i onaj koji je ostao isti.

Krajem kolovoza planirana je promocija knjige 101. priča o Podgori kako bi se na najbolji mogući način dokumentirale sve zanimljivosti, kulturno-povijesne i prirodne, kao i priče samih mještana i djelatnika u turizmu.

Kroz izradu mini brošure planiraju kroz tekst i upitnike uključiti turiste da daju svoj doprinos 101. godini turizma uz anketu u kojoj će odgovoriti na pitanja što ih se najviše dojmilo u Podgori i Hrvatskoj vezano za turizam te gdje vide Podgorski i hrvatski turizam u budućnosti).

Nakon jednodnevne vanjske izložbe, stalni postav će biti izložen od 22. lipnja u prostoru TZO Podgora na Branimirovoj obali 113.

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)