Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Sport
2:21 pm

MARIJAN BUDIMIR: Nakon što sam napravio sve u juniorskom nogometu, ovo je idealna stanica za iskorak!

Piše D. F.

Marijan Budimir u ponedjeljak je i službeno predstavljen kao novi trener Širokog Brijega. Bivšeg trenera juniora Hajduka na Pecari čeka prvi samostalni seniorski posao. 

– Nakon što sam napravio sve u juniorskom nogometu, osvojili smo sve trofeje u Hrvatskoj, a onda stigli i do finala Lige prvaka, rezultata koji će teško netko nadmašiti na ovim prostorima, došlo je vrijeme za iskorak u seniorskom nogometu. Široki Brijeg je idealna stanica za taj iskorak. Ovo je veliki i trofejni klub na ovim prostorima – rekao je Budimir, a potom dodao:

– Dolazimo raditi i svi zajedno napredovati, kako igrači tako i treneri. Zanima me samo kolektivni uspjeh. Želimo stabilizirati posao i napraviti iskorak za dalje.

Za kraj je poručio:

– Kod mene svaki igrač može napredovati, neovisno o njegovom broju godina. Svi imaju istu polaznu točku. U dogovoru sa sportskim direktorom radim na pojačanjima. Sigurno će biti i odlazaka i dolazaka. Vrlo dobro znamo što nam treba i vjerujem kako ćemo odraditi kvalitetan posao.

U Budimirovu stožeru će biti pomoćni treneri Marko Sičić i Wagner Santos Lago, kondicijski trener Mislav Juričević i trener vratara Nenad Džidić.

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)