Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Sport
2:41 pm

Dan nakon poraza u finalu Zlatko Dalić posebno pohvalio jednog igrača

Piše N.M.

Hrvatska nogometna reprezentacija poražena je u finalu Lige nacija u Rotterdamu. Bolja je nakon jedanaesteraca bila Španjolska, a hrvatski izbornik Zlatko Dalić nakon povratka iz Nizozemske je dao izjavu za medije.

– Španjolci su bili sinoć bolji od nas. Žao mi je poraza, žao mi je zbog starijih igrača kao Luke, Kove, Brozovića da nisu uspjeli okruniti tu sjajnu generaciju hrvatskog nogometa – rekao je Dalić, a zatim se dotakao statusa Luke Modrića.

– Luka će sam donijeti odluku o nastavku karijere u reprezentaciji. Voljeli bismo da ostane s nama, ali sam će odlučiti. On će sam reći što je odlučio kada bude htio. Bila je teška situacija nakon finala. Luka nam treba, ova generacija još nije završila posao.

Posebno je pohvalio jednog igrača.

– Moram pohvaliti Perišića. Odigrao je sjajnu utakmicu na lijevom beku. Bila je to dobra utakmica reprezentacije, igrali smo protiv jakog protivnika – zaključio je Dalić. 

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)