Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Svijet
7:30 pm

BANJA LUKA Mladiću pozlilo nakon što je pretukao majku, preminuo u bolnici

Piše M.K.

U Univerzitetskom kliničkom centru (UKC) Republike Srpske danas je preminuo mladić iz Banje Luke (25) D.G., nakon što mu je pozlilo uslijed fizičkog nasilja nad vlastitom majkom.

Prema informacijama priopćenima iz Okružnog javnog tužiteljstva Banja Luka, mladić je između 8 i 10 sati fizički napao svoju 44-godišnju majku.

Dok su članovi njihove obitelji i susjedi pokušavali zaustaviti nasilje prije dolaska policije, mladiću je pozlilo u stanu, piše Klix.

Preminuo u bolnici

Nakon prijave za kazneno djelo nasilja u obitelji policijski službenici PU Banja Luka odmah su izašli na teren. Međutim, zbog pogoršanog zdravstvenog stanja D.G. je prevezen vozilom Hitne pomoći u UKC RS, gdje je nedugo nakon toga preminuo.

Uviđaj je obavio dežurni tužitelj Okružnog javnog tužiteljstva Banja Luka Dalibor Vrećo, koji je naložio poduzimanje svih potrebnih mjera i radnji te vještačenje kako bi se utvrdile sve okolnosti ovog tragičnog događaja i pronašao točan uzrok smrti.

Obdukcija će biti obavljena u Zavodu za sudsku medicinu Republike Srpske, piše Klix.

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)