Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Sport
7:57 am

U Milni kreće turnir u čast Hajdukove trenerske legende!

Piše N.M.

Dana 23. lipnja 2023. godine, u Milni na otoku Braču održat će se prvi malonogometni turnir u spomen na nogometnog velikana Stanka Poklepovića Špacu, rodom Milnaranina, u organizaciji njegovog unuka Filipa Seleša i Udruge balunjera MNK Milna, uz pokroviteljstvo Općine Milna i Splitsko-dalmatinske županije.

Turnir će se igrati na malonogometnom igralištu u sklopu novoizgrađenog sportsko-rekreativnog centra nazvanog upravo po Stanku Poklepoviću Špaci, a koji će se tom prigodom svečano i otvoriti.

Namjera je organizatora da ta sportska manifestacija preraste u tradicionalni memorijalni turnir dostojan imena koje nosi. S tim ciljem, kontaktirana je Uprava NK Hajduk i Naš Hajduk, kao i brojni renomirani malonogometni klubovi s područja Splitsko-dalmatinske županije, među kojima je već sama najava turnira primljena s iznimnim odobravanjem.

Turniru su se, u natjecateljskom dijelu, uz domaćina MNK Milna, odazvali: MNK Hajduk, Futsal Ikone, MNK Vole Gradele, MNK Fortuna Povlja, MNK Podstrana, MNK Sea Wolf i Caffe bar Goat te Veterani Hajduka, koji će odigrati revijalnu utakmicu s Veteranima Milne.

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)