Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Svijet
2:20 pm

STRAVA U LONDON: U stanu pronađena četiri tijela, među njima dvoje djece

Piše N.M.

Tijela četiri osobe pronađena su mrtva u stanu u zapadnom Londonu. Kako javlja Sky News, muškarac i žena u svojim 30-ima, 11-godišnja djevojčica i trogodišnji dječak pronađeni su u stanu nakon što su policajci pozvani na imanje oko 15.12 sati u petak, prenosi Večernji list.

Šef policije  Sean Wilson rekao je da je istraga u vrlo ranoj fazi. ‘Trenutno ne tražimo nikoga drugoga u vezi s incidentom’, kazao je.

‘Svjestan sam šoka i uznemirenosti koje će ovaj užasni incident izazvati među zajednicom u Hounslowu i šire. Uvjeravam lokalno stanovništvo da službenici specijalisti rade na utvrđivanju što se točno dogodilo i pružit ću dodatne informacije čim budem mogao. Također sam svjestan da će ovaj incident posebno uznemiriti djecu i molim ljude da budu odgovorni prema onome što objavljuju na društvenim mrežama, uključujući imena onih koji su umrli’, kazao je.

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)