Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Svijet
10:50 pm

NAKON 27 GODINA Majka ponovno zagrlila kćer koja joj je oteta kao dijete

Piše M.K.

Nakon dugih 27 godina neizvjesnosti, Meksikanka Lorena Ramírez i njezina kći Juana napokon su se susrele i zagrlile. Majka se nikad nije prestala nadati i svoju je otetu kćer pronašla nakon 27 godina.

Prije ponovnog susreta, Lorena Ramírez posljednji je put vidjela svoju kćerkicu kada je Juana imala samo tri godine. Bile su u parku kad je djevojčica iznenada nestala, prenosi Fenix Magazin.

‘Ne znam je li to bila majčinska intuicija, ali odmah sam znala da mi je kći oteta’, prisjetila se Lorena Ramírez najgoreg dana u svom životu u razgovoru s lokalnim medijima.

Majka je tog 1. listopada 1995.godine s trogodišnjom kćerkicom i suprugom te šogoricom i njezino troje djece, otišla u jedan od najvećih parkova u Mexico Cityju.

Tog je dana nestala Juana, koja se sada zove Rocío.

Djevojka kaže kako se sjeća da ju je netko uhvatio za struk. Zatim se probudila u stranoj kući.

‘Oduvijek sam znala da ta obitelj nije moja prava obitelj’, kaže 30-godišnjakinja.

Rocío je kazala kako joj nije bilo dobro u toj obitelji. 

‘Loše su se ponašali prema meni’, rekla je.

Kad je imala 17 godina, odselila se od te obitelji i ubrzo udala za sadašnjeg supruga. Majka je dvoje djece. Suprug je od početka znao njezinu priču i odmah ju je poticao da na internetu traži informacije o izgubljenoj ili otetoj djeci.

No, prošlo je još osam godine prije nego je počela aktivno tražiti svoju pravu obitelj. Ni majka Lorena nije odustala.

‘Svake godine na Juanin rođendan, odlazila sam u crkvu i molila se Bogu da bude dobro i da je mogu ponovno vidjeti’, rekla je majka.

Molitve su joj uslišane. Naime, putem poziva na društvenim mrežama Rocío (Juana) je pronašla svoju biološku majku. U kolovozu 2022. konačno su se ponovno vidjele.

DNK test potvrđuje ono što majka i kći već znaju

‘Nisam mogla vjerovati. Kad sam otvorila vrata, ona je ušla. Taj zagrljaj nakon 27 godina… vidjela me i rekla: ‘Ti si moja mama’. Odgovorila sam: ‘Da, a ti si moja kći”, ispričala je ovih dana Lorena za lokalne medije.

DNK test potvrđuje ono što majka i kći već znaju. Ne mogu nadoknaditi ukradeno zajedničko vrijeme, ali žele ponovno iskoristiti vrijeme koje sada imaju zajedno.

Rocíini otmičari uhićeni su u ožujku ove godine. Još nije jasno kada će se pojaviti pred sudom.

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)