Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Sport
1:47 pm

Zlatko Dalić poslao jasnu poruku Petkoviću

Piše N.M.

Izbornik hrvatske nogometne reprezentacije Zlatko Dalić dan nakon prolaska u finale Lige nacija dotakao se i Bruna Petkovića. Na novinarsko pitanje je li Petković protiv Nizozemske odigrao najbolju utakmicu u reprezentaciji, Dalić je odgovorio:

– Nije, protiv Mađarske u Splitu i Slovačke je bio još bolji. Samo mora biti ozbiljniji u treningu nego što je bio dosad, on ima razinu koja je čudo. On je igrač za Barcelonu i Real kad je pravi.

Petković je protiv Nizozemske u igru ušao u 91. minuti te je ostavio odličan dojam. U 98. minuti je zabio sjajan pogodak s 25 metara, a izborio je i jedanaesterac u 115. minuti koji je realizirao Luka Modrić

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)