Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Svijet
10:58 pm

Tijelo liječnika našli u šumi nakon šest mjeseci, nudi se nagrada od 5000 eura

Piše N.M.

U šumi kod njemačkoga grada Triera pronađeno je tijelo liječnika Steffena Brauna, koji je nestao 30. prosinca. Policija sumnja da je brutalno ubijen, a njegov je automobil zapaljen. 

Taj je ortoped još 30. prosinca prošle godine bio na svojem radnom mjestu, međutim nakon tog dana više nije viđen te je 3. siječnja prijavljen njegov nestanak. 

Istog dana šetač je pronašao liječnikov automobil u plamenu u šumovitom području, 45 kilometara od Braunova rodnoga grada Gerolsteina.

Crnu Ford Fiestu netko je zapalio benzinom. Liječnik koji je živio s obitelji nestao je bez traga. Policija sumnja na to da je ubijen već oko Nove godine.

U utorak 13. lipnja istražitelji su konačno u šumovitom području blizu Rockeskylla pronašli liječnikovo tijelo. Tijelo je pronađeno desetak minuta vožnje od liječnikove kuće, piše Fenix magazin.

‘Bilo je to namjerno i brutalno ubojstvo’, rečeno je iz policije.

Policija i državno odvjetništvo u Trieru sada hitno traže svjedoke koji bi pomogli u rasvjetljavanju zločina. Predviđena je i nagrada od 5000 eura.

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)