Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Sport
12:12 am

MARIO PAŠALIĆ: Ovo je čudo, osjećali smo se kao doma!

Piše D. F.

Hrvatska se pobjedom protiv Nizozemske (4:2) plasirala u finale Lige nacija, a jedan pogodak zabio je i Mario Pašalić.

– Fenomenalan uspjeh. Ponovno pišemo povijest. Bili smo ponosni što smo došli na završnicu, ali kada smo došli cilj je osvojiti – rekao je Pašalić, a zatim se dotakao svog pogotka.

– Fenomenalna asistencija Luke (Ivanušeca). Imali smo vodstvo. U završnici je bilo za očekivati da će oni ići na duge lopte. Zakomplicirali smo situaciju, ali pokazali smo da ova Hrvatska ima mentalnu snagu i da uvijek izađe kao pobjednik.

Kako ste doživjeli atmosferu?

– Čudo, fenomenalno. Osjećali smo se kao kod kuće. Uz ovakvu atmosferu je puno lakše igrati. Finale? Nemamo želja. Imamo vremena za pripremu, dan odmora više. Spremni smo bez obzira na protivnika. 

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)