Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Sport
11:50 pm

ZLATKO DALIĆ: Iznad svih Hrvatska!

Piše D. F.

Hrvatski izbornik Zlatko Dalić nije skrivao radost nakon plasmana u finale Lige nacija. 

– Čestitke dečkima na sjajnoj utakmici. Pokazali su kako se igra i bori za Hrvatsku. Ovo je pobjeda za hrvatski narod. Kapa dolje svima, navijači su bili odlični, Hrvatska ima još jednu medalju, još jedan uspjeh. Fantastičnih osam treninga, oni znaju za što igraju, da smo mi iznad svih Hrvatska. Za Hrvatsku sve istrpiš – rekao je Dalić, a potom dodao:

– Ovo je jedna od najvećih pobjeda. Pobijediti Nizozemsku 4:2 na njihovom terenu, pobjeda koja ulazi u povijest. Mi smo na ovo naučili, ne posustajemo. Ova momčad ima kvalitetu, karakter. Idemo dalje po zlatnu medalju. Nakon srebra i bronce vrijeme je za zlato. 

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)