Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Svijet
10:03 am

JEZIVO! Učenik (15) u BiH profesoru pucao u glavu, uhićen je

Piše N.M.

Učenik osnovne škole u mjestu Lukavac na sjeveroistoku Bosne u srijedu je pucao iz pištolja i teško ranio jednog zaposlenika, potvrdila je lokalna policija i općinski načelnik.

Prema dostupnim informacijama, pucnjava se dogodila nešto prije 9  sati kada je učenik naoružan pištoljem došao u školu ‘Lukavac grad’ koju je pohađao te otvorio vatru na jednog od zaposlenih kojega je posebno tražio.

U tu je osobu čiji identitet nije potvrđen ispalio više metaka nanijevši ozljede opasne po život.

Policija je odmah nakon toga intervenirala i uhitila učenika, a njegovi motivi za napad još nisu potvrđeni, prenosi Index.

Klix doznaje da je riječ o učeniku G.M. rođenom 2008. godine koji je zbog prilično lošeg vladanja premješten iz jedne u drugu osnovnu školu. 

Učenik je jutros došao u školu naoružan te je tražio zaposlenika škole N.O. u kojeg je pucao u predjelu glave. Ranio ga je u vrat, a ranjeni muškarac se nalazi u teškom stanju.

Upucani zaposlenik škole je prebačen u Klinički centar u Tuzlu, u tijeku je operativni zahvat. 

Policija je odmah uhitila učenika koji je pucao, a uz njega je pronađen i pištolj.

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)