Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Svijet
6:45 pm

UŽAS U VELIKOJ BRITANIJI Ubijeno troje ljudi, među njima dva studenta

Piše M.K.

Britanska policija priopćila je da su tri osobe pronađene mrtve u središnjem engleskom gradu Nottinghamu te da je jedan muškarac uhićen pod sumnjom za ubojstvo nakon što je kombijem pokušao pregaziti još troje ljudi.

Policija je objavila da su dvije osobe pronađene mrtve na cesti u središtu grada nešto poslije 4 sata ujutro, prije nego što su policajci upozoreni na još jedan incident nedaleko od grada gdje je kombi pokušao pregaziti tri osobe. One su prebačene na liječenje u bolnicu.

Još jedan muškarac pronađen je mrtav na drugoj cesti izvan središta grada.

Više je prometnica zatvoreno, a lokalna tramvajska mreža obustavljena u Nottinghamu dok policija rješava incident, piše Index.

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)