Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Turizam
5:05 pm

Ploveći hotel Virgin Voyages u Splitu, evo kako izgleda nova akvizicija Richarda Bransona

Treći brod iz serije ‘dama’, posve novi Resilient Lady, tvrtke Virgin Voyages Richarda Bransona, uplovio je jutros u Split. Brod je pušten u komercijalnu službu prošlog mjeseca, blizanac je već izgrađenih Scarlet Lady i Valiant Lady. 

Resilient Lady dug je 277 metara i djeluje vrlo impresivno, poput pravog plovećeg luksuznog hotela. Na krmi je veliki Virginov logo, dobro poznat ljubiteljima ploča još iz 70-ih godina prošlog stoljeća. Prvo izdanje je im je bio legendarni prvijenac Mikea Oldfielda Tubular Bells. 

Branson se okušao u mnogim poslovnim pothvatima, neko vrijeme je imao i momčad Formule 1, a sada se odlučio oprobati u biznisu s kruzerima.

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)