Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Sport 365
3:01 pm

MNK Podstrana osvojila prvi veteranski malonogometni turnir otoka Šolte

Piše N.M.

U sklopu manifestacije ‘Sva jubav svita, svit za dicu Šolte’, koju organiziraju udruga Osmijeh i Moto klub Veterani Split, odigrao se u Grohotama prvi veteranski malonogometni turnir otoka Šolte. 

Pobjednik turnira je ekipa MNK Podstrana, druga je momčad MNK Seljak Livno, treće mjesto je osvojila Rađa trgovina, a četvrto Veterani  Šolte.

– Turnir se odigrao u sportskome duhu, uz zajedništvo i timski rad, a s tribina su nas vridno bodrila naša dica. Želimo se još jednom zahvaliti svim sudionicima turnira i veselimo se pokretanju tradicije ovakvih susreta na Šolti – poručili su organizatori Mario Blagaić i Dragan  Marković.

Nastupilo je 12 ekipa: Veterani Šolta, Udruga Most, Bajkeri, MNK Maslinica, GOŠK, Rađa trgovina, MNK Seljak Livno, Osandesete, Issa, T-Rex, MNK Podstrana i NK Bili as Trogir. Dodajmo da je ovu humanitarnu priču svojim dolaskom podržao i Marko Livaja, koji je sjedio na klupi ekipe T-Rex

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)