Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Sport
5:23 pm

DALIĆ ODBRUSIO NOVINARU: Već tri godine objavljujete sastave protiv nas, a ne za nas!

Piše D. F.

Hrvatska u srijedu (20.45 sati) u Rotterdamu igra s Nizozemskom susret polufinala Lige nacija. 

– Došli smo ovamo osvojiti medalju, nema govore o tome da ćemo nekoga pustiti doma. Učinit ćemo sve kako bismo napravili veliku stvar. Spremni smo, dat ćemo sve od sebe. Moram pohvaliti dečke koji su sjajno radili, kao da je početak sezone. To nam je cilj pokazati u ove dvije utakmice. Došli smo u finale. Želimo uživati u nogometu. Napravili smo sjajan rezultat. Pokušat ćemo sve završiti medaljom – rekao je hrvatski izbornik Zlatko Dalić, a potom dodao:

– Čeka nas sjajan domaćin, koji je u vrhu nogometa. Optimist sam, vidio sam našu energiju i želju. To želimo pokazati. Ovo je sjajan uspjeh.

Na pitanje novinara hoće li sastavom iznenaditi Nizozemsku odgovorio je:

– Već tri godine govorim da objavljujete sastave protiv nas, a ne za nas. Ali, to je vaš posao. Neću se vraćati na to. Hvala vam na tome.

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)