Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Turizam
3:23 pm

Aktiviran mVisitor na području Trogira

Piše P. I.

Turistička zajednica grada Trogira obavještava da je započela primjena mVisitor mobilne aplikacije. Naime, riječ je o novom inovativnom projektu koji doprinosi lakšem i jednostavnijem poslovanju iznajmljivača, ali i kvalitetnijem informiranju turista o ponudi u našoj destinaciji.

mVisitor namijenjen je turističkim zajednicama, iznajmljivačima i turistima, a prvenstveno služi olakšavanju procesa prijave turista te komunikacije između turističke zajednice i iznajmljivača. Naime, nakon preuzimanja aplikacije, putem mobilnih uređaja iznajmljivači mogu na bitno jednostavniji način od uobičajenog izvršiti prijave svojih gostiju, a aplikacija omogućuje i digitalno iščitavanje osobnih dokumenata te automatsko prosljeđivanje podataka potrebnih za prijavu turista u nacionalni sustav za prijavu turista eVisitor.

Korištenjem ove aplikacije pospješit će se i komunikacija između turističkih zajednica i iznajmljivača, s obzirom na to da aplikacija pruža mogućnost dostavljanja posebnih obavijesti turističkih zajednica iznajmljivačima. Aplikacija je razvijena od strane tvrtke Intersoft Technologies, a naša je turistička zajednica među prvima na razini države koja je na ovaj način osigurala svojim iznajmljivačima mogućnost korištenja aplikacije za jednostavnije prijave gostiju. 

Iz TZ Trogir pozivaju sve iznajmljivače da instaliraju aplikaciju i počnu koristiti mVisitor te olakšaju svoje poslovanje. Bitno je napomenuti da je korištenje aplikacije u potpunosti besplatno.

Kratke upute za iznajmljivače:

– Skinete aplikaciju mVisitor s Apple Store-a ili Google Play Store-a

– Nakon instalacije, prijavite se u aplikaciju s vašim OIB-om (korisničko ime) i lozinkom (lozinka koju koristite za eVisitor)

– U aplikaciji kreirajte i isprintate dokument s QR kodom te ga postavite u vaš objekt.

– Gost skenira QR kod koji ga vodi na personaliziranu web stranicu, putem koje unosi osobne podatke, te ih šalje vama na autorizaciju.

ili

Gostu možete direktno iz mVisitor aplikacije poslati personalizirani link kojega koristi za unos podatka, a iste šalje natrag vama na autorizaciju.

ili

Kroz mVisitor aplikaciju podatke gosta možete digitalno skenirati ili ih ručno unijeti.

Nakon što provjerite podatke gostiju, klikom na gumb ‘Prijavi Goste’ unutar mVisitor aplikacije iste prijavljujete na eVisitor.

Više detalja i uputa možete pronaći na web stranici https://mvisitor.hr/.

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)