Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Sport
12:32 am

PEP GUARDIOLA: Ovo je bilo zapisano u zvijezdama

Piše A.T.

Manchester City je osvojio prvu Ligu prvaka u svojoj povijesti. U finalu su svladali Inter 1:0 pogotkom Rodrija u 68. minuti. City je tako uspio osvojiti treble, Ligu prvaka, Premierligu i FA kup, a Pep Guardiola je došao do treće Lige prvaka, s čime se izjednačio s Zinedineom Zidaneom i Bobom Paisleyem. Vodeći je još uvijek Carlo Ancelotti s četiri osvojene Lige prvaka. Nakon utakmice je Guardiola bio zadovoljan.

– Stvarno sam umoran, smiren sam i zadovoljan. Tako je teško osvojiti ovaj trofej. Inter je igrao odlično. Mojim sam igračima na poluvremenu rekao da budu strpljivi i da će prilika doći. Da bi se osvojila Liga prvaka, potrebno je imati i sreće. Ederson je branio, oni su promašivali, mogli su i izjednačiti. Ovo natjecanje je kao bacanje novčića. Ipak, mi smo ga osvojili. Ovo je bilo zapisano u zvijezdama – izjavio je Guardiola.

– Nismo bili na najboljoj razini. Nakon SP-a smo se digli u formi, ali ovu utakmicu nismo odigrali najbolje. Nemam snage i energije razmišljati o idućoj sezoni, to je nemoguće. Treba nam odmor. Sezona je bila preduga. Igrače sad čekaju utakmice za reprezentacije, nakon cijele sezone moraju igrati nove utakmice. Pozivam UEFA-u i FIFA-u da razmisle o tome.  Ovo je previše. Naslov ćemo proslaviti u hotelu s obiteljima i prijateljima. U ponedjeljak je parada u Manchesteru – zaključio je trener Manchester Cityja Pep Guardiola.

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)