Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Svijet
2:49 pm

Bizaran detalj kod beogradske škole u kojoj se dogodio pokolj

Piše P. I.

Brojni građani se od jutra okupljaju na Vračaru ispred osnovne škole u kojoj se prije 40 dana dogodio nezapamćen zločin. 13-godišnjak je u školu došao s oružjem i ubio devetero svojih školskih kolega i radnika osiguranja, javlja Nova.rs.

Građani ispred škole ostavljaju svijeće, cvijeće i plišane igračke, a među onima jutros željeli odati počast našao se i srpski ministar gospodarstva Rade Basta koji je ispred škole ostavio buket cvijeća.

Međutim, reporter portala Nova.rs primijetio je jedan bizaran detalj – na ogradi škole, gdje se ostavlja cvijeće i svijeće, netko je ostavio kapu na kojoj se nalazi metak. Odmah je obaviještena policija koja će utvrditi radi li se o pravom metku i tko ga je ostavio ovdje.

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)