Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Sport
12:14 am

ANTON SAMOVOJSKA: Lukaku me promašajima podsjetio na utakmicu protiv Hrvatske

Piše A.T.

Manchester City je u finalu Lige prvaka svladao Inter 1:0 golom Rodrija u 68. minuti i po prvi puta u povijesti osvojio Ligu prvaka. Tragičar ‘nerazzurra’ je bio Romelu Lukaku, kojeg je pogodila lopta koja je išla u gol ‘građana’ u 70. minut. Mogao se Belgijac iskupiti u 89. minuti, ali je njegov udarac glavom sjajno obranio Ederson.

Nakon utakmice je zanimljiv komentar u studiju HRT-a dao Anton Samovojska.

– Svi mediji su očekivali laganu pobjedu Manchester Cityja. Nije to bilo tako jednostavno, čak je bolje šanse na utakmici imao Inter, no dogodio se taj fenomen Lukaku. Belgijac nije svoje najteže promašaje u karijeri završio na SP-u u Katru protiv Hrvatske, već ih je nastavio danas u finalu Lige prvaka i to je na kraju presudilo. Očekivao sam više od Manchester Cityja, Pep Guardiola je sjajan trener, ali u ovih sedam godina je potrošio milijardu i 220 milijuna eura na pojačanja. Čovjek bi očekivao bolju utakmicu u finalu protiv Intera – zaključio je Samovojska

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)